Снимка ОДМВР-Варна пресцентърСъс заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков

...
Снимка ОДМВР-Варна пресцентърСъс заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков
Коментари Харесай

Старши комисар Атанас Михов е новият директор на ОДМВР - Варна

Снимка ОДМВР-Варна пресцентър

Със заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков старши комисар Атанас Михов е назначен на длъжността шеф на ОДМВР - Варна. Днес той бе показан пред състава на регионалната дирекция от изпълняващия длъжността основен секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Стоян Темелакиев.

Старши комисар Атанас Михов е роден на 21.06.1965 година в гр. Провадия. Завършил е висше обучение във ВПИ –Шумен –през 1990г, компетентност „ Българска лингвистика. Завършил е магистратура „ Защита на националната сигурност “ в Академия  на Министерство на вътрешните работи София. “ В системата на Министерство на вътрешните работи постъпва през 1992 година Последователно е минал през длъжностите шпионин, шеф на група в районно управление (на МВР) – Аксаково и шеф на районно управление (на МВР) – Девня при  ОДМВР – Варна. От септември  2010 година е шеф на Първо районно управление (на МВР) във Варна.
Досегашният шеф на ОДМВР-Варна ст. комисар Даниел Пашов е преназначен на друга служба в Министерство на вътрешните работи.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР